Честито и от мен колежке,желая ти само хубави моменти с машината
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на собствениците на 166
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Camellia Покажи съобщениеДобър вечер!Казвам се Камелия.
Тази сутрин попаднах на този форум, докато се ровех за ръководство, на разбираем за мен език, за моята нова Алфа. И воала - регистрирах се!
От вчера съм горда собственичка на Алфа 166 2.4 jtd 20V , 2005та година, 129 kw, тъмно сив металик. Невероятна кола!
Ето я и нея:Честито, страшна кола.
Виждам, че имаш парктроник - полезно за тази кола. Трябва да помислиш за рециклиране на фарове.
Ако имаш въпроси търси из форума или питай, но опознай добре колата си, за да я караш безопасно. Успех и честито.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ML 20V Покажи съобщениеСъщата като моята.Честито, страшна кола.
Виждам, че имаш парктроник - полезно за тази кола. Трябва да помислиш за рециклиране на фарове.
Ако имаш въпроси търси из форума или питай, но опознай добре колата си, за да я караш безопасно. Успех и честито.
Имам паркктроник, но нещо не се включва като дам задната... Мисля, че и светлините ми не се включват. Ще се провери това. А какво значи рециклиране на фаровете? Сори за тъпите въпроси, ама досега само съм си карала колите и моторите, а ги обгрижват баща ми и мъжа ми.Alfa Romeo 166 2.4 jtd 20v 182ps '05
Comment
-
Ще рече да ти се оправят рефлекторите на фаровете....за да светят както са били когато колата е излезнала от магазина....
Най-вероятно...на 99% рефлекторите са изгорели и фаровете ти светят като на баба ми зъбите....
Това е рециклиране,ремонтиране,освежаване ...и т.н на фаровете....
Comment
-
Първоначално публикувано от Camellia Покажи съобщениеБлагодаря на всички за пожеланията!
Имам паркктроник, но нещо не се включва като дам задната... Мисля, че и светлините ми не се включват. Ще се провери това. А какво значи рециклиране на фаровете? Сори за тъпите въпроси, ама досега само съм си карала колите и моторите, а ги обгрижват баща ми и мъжа ми.
Не разбрах, за кои светлини става дума?
А, за рециклирането колегата го е обяснил чудесно, а и има чичко Google.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)
Comment
-
на всички ново обявили се колеги добре дошли при алфите и дълго безпроблемно каране на автомобилите. Честити придобивки и по малко да ви ядосват с проблемчета.
Comment
-
Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщениена всички ново обявили се колеги добре дошли при алфите и дълго безпроблемно каране на автомобилите. Честити придобивки и по малко да ви ядосват с проблемчета.
Изгледах сопалям видеа,снимки на как се сваля тва нещо.....и не стаа.....при мен имам чуството че е залепено с цимент.
Иначе....мн як,и добър автомобил,елегантен,пъргав,комфортен.Когато се чудих каква кола да си взема,гледах кви ли не бараки......за какви ли не пари....и стигнах до заключението че 99% от колите в БГ са пълни боклуци.До като един ден...баща ми вика.....-я виж тия Алфи,,,-казах му ок....Разглеждането на Алфи 166 ми приключи точно за един ден....защото на втория си купих моята АЛфа.
Аз който съм фен на Японските резачки,и имам един дзвер в гаража си....никога не съм си мислел че ще си взема Алфа 166,не знайно защо съм я подминавал,просто не съм се заглеждал..или може би защото ги няма много,не знам.....Тая кола ми надмина очакванията.
Супер....аз съм мн доволен че си я купих.
Единствения ми кусур към тая кола е....как може тоя тъп италянец да сложи касетофон в тая голяма лимузина...и някъв глупав ченджер ...
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеЩе рече да ти се оправят рефлекторите на фаровете....за да светят както са били когато колата е излезнала от магазина....
Най-вероятно...на 99% рефлекторите са изгорели и фаровете ти светят като на баба ми зъбите....
Това е рециклиране,ремонтиране,освежаване ...и т.н на фаровете....Много благодаря за изчерпателната информация! Предлагам да спрем да пълним темата с моите глупости и лампи. Ако... Като имам други питания ще ги поместя в съответната тема! Благодаря!
Alfa Romeo 166 2.4 jtd 20v 182ps '05
Comment
Comment