Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Честито и от мен колежке,желая ти само хубави моменти с машината

Comment

• Амииии мерси! Ха дано да са безаварийни.
      Alfa Romeo 166 2.4 jtd 20v 182ps '05

Comment

• Честито - добре изглежда.
        166 2.4JTD-00г.

Comment

• Първоначално публикувано от Camellia Покажи съобщение
          Добър вечер!Казвам се Камелия.
          Тази сутрин попаднах на този форум, докато се ровех за ръководство, на разбираем за мен език, за моята нова Алфа. И воала - регистрирах се!

От вчера съм горда собственичка на Алфа 166 2.4 jtd 20V , 2005та година, 129 kw, тъмно сив металик. Невероятна кола!
          Ето я и нея:
          Същата като моята. Честито, страшна кола.

Виждам, че имаш парктроник - полезно за тази кола. Трябва да помислиш за рециклиране на фарове.

Ако имаш въпроси търси из форума или питай, но опознай добре колата си, за да я караш безопасно. Успех и честито.
          1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
          2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
          1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

• Пишете още една 166ца.....
            Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от ML 20V Покажи съобщение
              Същата като моята. Честито, страшна кола.

Виждам, че имаш парктроник - полезно за тази кола. Трябва да помислиш за рециклиране на фарове.

Ако имаш въпроси търси из форума или питай, но опознай добре колата си, за да я караш безопасно. Успех и честито.
              Благодаря на всички за пожеланията!
              Имам паркктроник, но нещо не се включва като дам задната... Мисля, че и светлините ми не се включват. Ще се провери това. А какво значи рециклиране на фаровете? Сори за тъпите въпроси, ама досега само съм си карала колите и моторите, а ги обгрижват баща ми и мъжа ми.

Comment

• Ще рече да ти се оправят рефлекторите на фаровете....за да светят както са били когато колата е излезнала от магазина....
                Най-вероятно...на 99% рефлекторите са изгорели и фаровете ти светят като на баба ми зъбите....
                Това е рециклиране,ремонтиране,освежаване ...и т.н на фаровете....

Comment

• Първоначално публикувано от Camellia Покажи съобщение
                  Благодаря на всички за пожеланията!
                  Имам паркктроник, но нещо не се включва като дам задната... Мисля, че и светлините ми не се включват. Ще се провери това. А какво значи рециклиране на фаровете? Сори за тъпите въпроси, ама досега само съм си карала колите и моторите, а ги обгрижват баща ми и мъжа ми.
                  С парктроника може да са няколко проблемите, но най-вероятно бушон. Като я закараш на сервиз им кажи всички оплаквания, които имаш.

Не разбрах, за кои светлини става дума?

А, за рециклирането колегата го е обяснил чудесно, а и има чичко Google.
                  1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
                  2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
                  1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

• За светлините на задната - дай накъсо буксата от датчика за задна скорост който е при кутията, така лесно ще разбереш дали е датчика или се губи тока.
                    166 2.4JTD-00г.

Comment

• на всички ново обявили се колеги добре дошли при алфите и дълго безпроблемно каране на автомобилите. Честити придобивки и по малко да ви ядосват с проблемчета.
                      sigpic
                      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
                        на всички ново обявили се колеги добре дошли при алфите и дълго безпроблемно каране на автомобилите. Честити придобивки и по малко да ви ядосват с проблемчета.
                        При мен за сега проблеми никакви няма .....,няма и да има....Само където не мога да си махна ICSto че да видя каква марка е...за да си купя една от ония играчки с които мога да си слушам спокойно музика каквато си искам....
                        Изгледах сопалям видеа,снимки на как се сваля тва нещо.....и не стаа.....при мен имам чуството че е залепено с цимент.
                        Иначе....мн як,и добър автомобил,елегантен,пъргав,комфортен.Когато се чудих каква кола да си взема,гледах кви ли не бараки......за какви ли не пари....и стигнах до заключението че 99% от колите в БГ са пълни боклуци.До като един ден...баща ми вика.....-я виж тия Алфи,,,-казах му ок....Разглеждането на Алфи 166 ми приключи точно за един ден....защото на втория си купих моята АЛфа.
                        Аз който съм фен на Японските резачки,и имам един дзвер в гаража си....никога не съм си мислел че ще си взема Алфа 166,не знайно защо съм я подминавал,просто не съм се заглеждал..или може би защото ги няма много,не знам.....Тая кола ми надмина очакванията.
                        Супер....аз съм мн доволен че си я купих.
                        Единствения ми кусур към тая кола е....как може тоя тъп италянец да сложи касетофон в тая голяма лимузина...и някъв глупав ченджер ...

Comment

• Модела е от преди 14 години и е разработен доста преди това, когато е разработван такива са били технологиите, затова е с касетофон и такъв чейнджър.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
                            Ще рече да ти се оправят рефлекторите на фаровете....за да светят както са били когато колата е излезнала от магазина....
                            Най-вероятно...на 99% рефлекторите са изгорели и фаровете ти светят като на баба ми зъбите....
                            Това е рециклиране,ремонтиране,освежаване ...и т.н на фаровете....
                            Лелееее, колко съм била задръстена! Чак сега го осъзнавам! Много благодаря за изчерпателната информация! Предлагам да спрем да пълним темата с моите глупости и лампи. Ако... Като имам други питания ще ги поместя в съответната тема! Благодаря!

Comment

• Да прибавим и този пловдивски хубавец
                              + една яка модификация на конзолата ..мн яко стана...
                              Attached Files

Comment

• Намерете черна кожена топка и ще стане чук .

Comment

Working...
                                X